Vormekonsulenten - din genvej til bedre varmeøkonomi
I denne periode kører Danfoss en målrettet kampagne, der skal sikre at de mere end 7 millioner gamle termostater, der er installeret i de danske hjem, udskiftes med nye og energieffektive living by Danfoss termostater. En familie i et almindeligt parcelhus vil kunne skære 23 pct. af den del af energiregning, der medgår til opvarmning af boligen. Varmekonsulenten.dk deltager som den lokale ekspert i kampagnen og håber at Københavnske familier vil gribe denne nemme genvej til energibesparelser i hjemmet.
 
I de kommende måneder sætter Danfoss sammen med en række VVS-installatører fuld tryk på at gøre danske familier opmærksomme på de muligheder for energibesparelser, der ligger i at skifte sine ældre termostater ud med nye, intelligente termostater. For første gang nogensinde vil Danfoss reklamere for produkter med TV-spots.. Lokalt deltager Varmekonsulenten.dk i kampagnen.
 
Fordelene er helt åbenlyse – ser man på tilbagebetalingstiden, kan den være helt ned til 2-3 år og det gør udskiftning af termostater til en af de mest attraktive investeringer man kan foretage i energibesparelser i sit hjem. Samtidig er det relativt begrænsede beløb, man skal investere sammenlignet med større energiforbedringer som udskiftning af vinduer eller efterisolering af sit hus. Langt størstedelen af de danske husstande vil kunne få ’Rolls Royce’-modellen: living connect for under 10.000 kr. inklusiv installation.’, fortæller Varmekonsulenten.dk. Den nye termostatserie living by Danfoss fører radiatortermostaten ind i den digitale tidsalder og muliggør præcis og nem varmestyring i hjemmet. Den digitale indikator foran på hver termostat viser en nøjagtig ønsket rumtemperatur, hvilket gør det lettere at opnå optimal komfort.
 
living eco®  har en lang række ny funktioner. Via et lille elektronisk display foran på termostaten, kan brugeren nemt skrue op og ned for temperaturen, ligesom tryknapper gør det nemt at vælge mellem to forudindstillede programmer – et program, der automatisk sænker rumtemperaturerne om natten og et program, hvor der udover natsænkning også er en tilsvarende sænkning i de dagtimer, hvor familien er borte fra hjemmet.. Termostaten kan også selv registrere når et vindue åbnes og lukker automatisk for varmen, mens der luftes ud.
 
Trådløs styring af varmen i hele boligen
Topmodellen i serien hedder living connect® og udover de samme funktioner som living eco®, er denne termostat udstyret med en trådløs sender, der gør det muligt at styre alle hjemmets radiatorer samtidig via et enkelt Danfoss Link-kontrolpanel.
 
”Med living connect slipper man for at skulle indstille hver enkelt termostat, men derudover åbner vores Link-løsning også for, at man kan koble andre varmekilder på. Har du f.eks. gulvvarme, kan det også kobles på, så gulvvarme og radiatorer arbejder sammen om at sikre den optimale komfort i hjemmet ,” siger Torben Arnfeldt Møller fra Varmekonsulenten.dk
Vi tilbyder naturligvis også en pakkeløsning leveret direkte til ”Gør det selv” boligejerne.
Som et særligt tilbud i kampagneperioden, tilbyder vi de af vore kunder der køber en færdig pakkeløsning en professionel indregulering, og driftsinstruktion af deres fjernvarmeanlæg uden beregning.  
I en tid hvor fjernvarmeprisen i København er steget med over 69% siden 1997, er det måske værd at overveje at investere i energibesparelser i boligen.
På hjemmesiden varmekonsulenten.cross-media.nu kan forbrugerne læse mere om produkterne, stille spørgsmål samt booke en aftale om et uforpligtende konsulentbesøg siger
Adm. Direktør Torben Arnfeldt Møller
Varmekonsulenten.dk
Telefon direkte: +45 26857589
Varmekonsulenten | Broksøvej 3 | 2700 Brønshøj | Tlf: 53 77 70 15 | Mail: info@varmekonsulenten.dk | cvr nr. 30364570 |  Copyright © 2019
website af cross-media.nu