Spar på varmeregningen og opnå bedre komfort med intelligent varmestyring af fjernvarmeanlæg

Intelligent varmestyring af fjernvarmeanlæg giver store fordele.

Den elektroniske regulator ECL Comfort 110 justerer fremløbstemperaturen til radiatorerne eller gulvvarmeslangerne i dit varmeanlæg i henhold til den aktuelle ude temperatur.

Dette sparer energi og giver dig høj komfort, da temperaturen altid er justeret til dit aktuelle varmebehov. Ved hjælp af en indbygget timerfunktion, kan du automatisk skrue ned for temperaturen om natten eller i weekender/ferier. Når du ikke har varmebehov, slukkes der for din cirkulationspumpe.

Energibesparelser på 11-15%

I en undersøgelse fra 2010 er det dokumenteret, at 1-familieshuse kan opnå en gennemsnitlig energibesparelse på 11-15% med vejrkompensering
- og i nogle tilfælde helt op til 40%. En ECL regulator er altså ikke kun godt for komforten, men også for pengepungen.

Nem betjening

Det brugervenlige display hvor teksten er på dansk, gør det nemt at betjene regulatoren. Når først regulatoren er justeret til dit varmeanlæg, vil den sikre dig størst mulig energibesparelse og komfort.

Der er mulighed for at tilslutte et fjernbetjeningspanel med display til regulatoren.

Opfylder ny standard I henhold til varmenormen DS469 er der krav om vejrkompenseret styring i husstandens fjernvarmeanlæg.

Danfoss ECL 120 er pre-installeret i alle vore fjernvarme løsninger

Kontakt Varmekonsulenten her, for at høre mere om Danfoss ECL vejrkompensering.
Jeg vil gerne give Torben og Varmekonsulenten min varmeste anbefaling. Han rykkede hurtigt ud, udførte opgaven med vores fjernvarmeanlæg, og tog sig god tid til at besvare spørgsmål og give os gode råd. Alt sammen til en uhyre rimelig pris, i en behagelig tone og tydeligvis med stor erfaring bag sig. Med de nye indstillinger fungerer anlægget tip top, der er igen dejlig varmt i huset - og vi bruger ikke mere fjernmarme end før 😊.

- Charlotte Bering

Præcis sådan en håndværker man ønsker, hurtig, effektiv, behagelig og laver et godt stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale Torben.

- Susanne Frøkjær

Min bedste anbefaling og tak til Varmekonsulenten - Torben. Kvalificeret råd/vejledning, hurtig levering/installation, Hofor trykprøvning og syn og ikke mindst til en fornuftigt pris👍.

- Annelise Svendsen

Meget tilfreds med hele forløbet: Smidige kommunikation Fair pris Prompt service Faktureret som aftalt

- Joel

Jeg har fået hurtig og kvalificeret hjælp og vejledning + varmen af Varmekonsulenten. Mange hilsner fra en tilfreds kunde.

- Christina Rindom

Torben var hos os den første hverdagsmorgen efter vores henvendelse. Flink og nem at tale med samt meget rimelig pris. Helt sikkert den første jeg ringer til næste gang behovet opstår.

- Christian Grønborg Helms

En helt igennem dygtig, kompetent og professionel hjælp til alle der har brug for at få gennemgået varmeanlægget! Problemerne i vores fjernvarmeanlæg blev lokaliseret og udbedret på rekordtid. Råd og vejledning om optimal daglig drift følger endda med. Vi er MEGET tilfredse kunder, og anbefaler kraftigt Varmekonsulenten/Torben.

- Kasper Wagner

Tak for en venlig og super god service. Vil helt sikkert bruge Varmekonsulenten igen hvis der opstår problemer fremover.

- Bjørn Christensen

Vi vil gerne sige tak til Torben for det udførte arbejde. Arbejdet blev udført godt og til tiden, og til en fornuftig pris. På gensyn :)

- Nicolae Nonu

Vi har i flere år haft problemer med vores varme i huset og forskellige VVS’ere har udskiftet dele hist og her uden at problemerne er blevet løst. Torben afsagde dødsdom over anlægget og vi fik hurtigt installeret et nyt (det var lige i den travle periode inden vinteren satte ind, men ventetiden var ikke lang). Alt er foregået iflg tilbud uden overraskelser - og installationen er meget pænt lavet, der var pænt ryddet op og vigtigst af alt - vi har nu varme i alle rum i huset uden problemer af nogen art.

- Pernille Erskov Hermansen

Vi er meget tilfredse med den hurtige og kompetente service på vores fjernvarmeanlæg. Alt blev gennemgået og til en rigtig fin pris. Kan varmt anbefales.

- Jonas Jacobsen

Hurtig og effektivt udført arbejde. Dejligt med varme i huset igen 😊

- Carsten Hædersdal

Upåklageligt stykke arbejde. Hurtig diagnosticering og løsning af problemet med vores fjernvarme, til noget der forekommer som en meget rimelig pris. Kan på det varmeste anbefales

- Ulrik Grevstad

Meget tilfredse. Torben kom til aftalt tid, efterså vores anlæg og gennemgik anlægget med os al dette til fornuftig pris. Vi anbefaler Torben og bruger ham fremover.

- Hanne Lykke Jørgensen

Professionel i alle henseender fra inspektion af gammelt anlæg over dimensionering, tilbud og installation og HOFOR-godkendelse af nyt. Med hele vejen og brugte endda tid til indskoling i brug af det nye. Alt lavet smukt og overskueligt og til den aftalte - og yderst fornuftige pris. Kan kun anbefale ham/dem.

- Jens-Jørgen Sumborg

Supergo service og dygtigt udført arbejde. Tak for hjælpen

- Niels C. Jensen

Torben er pålidelig og kom forbi præcis som aftalt - hvilket ikke altid er en selvfølge. Han tjekkede, rådgav og var hurtig til at sende tilbud efterfølgende og generelt rigtig god i kommunikationen hele vejen. Varm anbefaling!

- Amalie Hougaard

Torben er meget dygtig og vidende om fjernvarmeanlæg. Det var småting vi fik lavet, og det var hurtigt og til en helt fair pris. Jeg kan varmt anbefale Torben. Vh Morten

- Morten Anker Jørgensen

Torben har lavet service på vores anlæg. Jeg var selv tilstede undervejs, og lærte hvordan vores fyr fungere m.m. - undervejs fik vi renset filtere, fyldt vand på, checket for utætheder og optimeret vores anlæg til fuld tilfredshed. Kan kun anbefalde Torben.

- Alexander Bagger

Fin og omhyggelig udførelse af det bestilte, overholdelse af det givne tilbud og aftalte tider m.m

- FOA Vestsjælland

Tak for hurtigt, flot og effektivt udført arbejde, samt et anlæg, der fungerer helt som ønsket. Kan varmt anbefales.

- Uffe Fink

Jeg vil tilslutte mig de mange positive kommentarer om Varmekonsulentens indsats. Torben virker yderst kompetent, er omgængelig og klart engageret fra han møder. Han fik gennemgået mit fjernvarmeanlæg, lavet fejlsøgning og justeret det indenfor en fornuftig tidsramme, og til aftalt pris. Det bliver ikke vores sidste møde, og han kan kun anbefales!

- Ebbe Skeel

Meget professionel udførelse. Tillidsvækkende kommunikation og ordentlighed. Ingen tvivl om, at jeg kan anbefale "Din Varmekonsulent"

- Annelise Dahlbæk

Varmekonsulenten er et sikkert valg! Jeg fik et tilbud, der holdt. Ingen overraskelser. Seriøs og kompetent. Ansvarsfuldt og tillidsskabende kontakt. Professionelt arbejde.

- Annelise Dahlbæk

Meget tilfreds med servicen! Torben kom til aftalt tid, gennemgik vores anlæg, forklarede problemet og fiksede det. Torben kan sit kram og kan varmt anbefales!

- Younes Nielsen

Tak for en grundig og god gennemgang af vores anlæg. I øvrigt var vi meget glade for, at du kunne komme allerede to dage efter vores henvendelse.

- Nikkels Djurhuus

Jeg kan kun give Torben fra Varmekonsulenten de bedste anbefalinger for professionelt, hurtigt, prisvenligt og godt arbejde hos os med forskellige opgaver i løbet af de sidste 5 år.

- Lone Ellehus

Stor tak til Torben fra Varmekonsulenten! Hurtig udrykning da det varme vand forsvandt, god forklaring af hvad problemet var. Vi fik hurtig hjælp med rigtig godt og super professionelt service. Sidst men ikke mindst, alt til særdeles favorabel pris! De bedste anbefalinger fra Mette & Søren i Dyssegaard

- Søren Ditlevsen

Tak til Torben, han har skiftet et varmeanlæg pg trukket nye rør. Vi er meget meget glade for det arbejde der udført og det var til aftalt og fair pris. Vi vil ikke bruge andre i fremtiden.

- Mads

Meget tilfreds med servicen.

- Charlotte Graversen

Stor tilfredshed med professionel udskiftning af vores fjernvarmeanlæg. Alle aftaler overholdt til tiden. Kan anbefales.

- Ernst Westermann

Fornuftig pris og god service. Enkelt produkt kunne ikke leveres, hvilket forsinkede projektet, men blev løbende informeret og aftaler blev overholdt (der blev ikke lovet noget som ikke kunne overholdes). Kan anbefales :)

- Kim Thyge Thygesen

Super service fra Torben og Co. da vi fik ny fjernvarme-unit installeret. Alt gik som smurt og Torben er pålidelig og kompetent. Stor anbefaling herfra!

- Christian Grinderslev

Tak for stor hjælp med at få lavet vores fjernvarme lige før jul. Kompetent fagligt , præcis med aftaler og engageret i at hjælpe mere end lovet. ****** seks stjerner

- Johannes Foersom

En længere omgang reperation, men resultatet ser lovende ud og Torben er meget punktlig og service minded så kan varmt anbefales.

- Erik

Hurtig og professionel service. Vi kan anbefale Varmekonsulent.

- Weronika Czaban

Varmekosulenten er meget pålidelig og driftssikker. Han kan absolut anbefales. L. Ørnstrup

- L. Ørnstrup

God, hurtig og professionel service og opsætning af vores nye fjernvarmeanlæg. Jeg anbefaler Torben til andre :-)

- Sara Nielsen

For anden gang på få år rykkede Torben ud med ultra kort varsel og fiksede vores fjernvarmeanlæg der var stået af. Og oven i købet til en yderst rimelig weekendpris.

- Joakim Hesse Lundström

venlig og behagelig service. Alt udføres til stor tilfredshed og til aftalte tider.

- Flemming Jørgensen

Hurtig og meget professionel service - varme anbefalinger herfra!

- Jonas Nielsen

Kom til tiden, venlig forklaring, varmt vand igen.

- Erik

Positiv oplevelse Kom til tiden. Er kendt for godt arbejde i området

- Henrik

Kort ventetid på at få service på mit fjernvarmeanlæg. Fin service og rådgivning. Kan kun anbefales, kører også lidt udenfor København.

- Pia Holmgaard

Har fået monteret fjernvarme Unit af Varmekonsulenten v/ Torben Møller, Brønshøj, som har udført opgaven virkelig meget tilfredsstillende, hurtigt, effektivt og med fuldstændig overholdelse af det afgivne tilbud. Medarbejderne er særdeles sympatiske og serviceorienterede. Firmaet kan kun anbefales

- Poul E. Hjerrild-Nielsen

Fik lavet service af vores anlæg. Der blev fundet fejl på vandventilen og varmeveksler. Begge dele blev hurtig skiftet på garanti. Fair pris og hurtigt arbejde

- Allan Hintze

Hurtig nedtagning og opsætning af ny fjernvarmeunit Super service Mvh Kim

- Kim hansen

Vi har fået nedrevet gammelt fjernevarme anlæg og opsat nyt, hos varmekonsulenten. Hurtigt og effektivt og meget billigere end et tilbud fra en anden leverandør. Vi er meget glade og tilfredse. Professionel og venlig betjening. Kan varmt anbefales!

- Kirsten Isager Henriksen

Et meget behageligt konsulentbesøg med god information. Mette Stauning

- Mette Stauning

Jeg kan på det kraftigste anbefale Varmekonsulenten, alt var bare efter bogen. Både gennemgang af opgave, tilbud, samt professionelt udført arbejde og oprydning af dygtige håndværkere. Thumbs up herfra.

- Per Helsbøl

Jeg kan varmt anbefale varmekonsulenten. God & pålidelig service.

- Jamal A Hanash

Jeg kan varmt anbefale varmekonsulenten, vi har fået installeret nyt fjernvarmeanlæg,og forskellige ændringer i badeværelset. Alt er udført som aftalt i tilbuddet til tiden, af venlige og hensynsfulde personer.

- Merethe Braunstein

Arbejde udført som aftalt og til tiden.

- Flemming Brandenborg

Meget positiv oplevelse, venlig, sympatisk, fair pris og god service. Første valg næste gang vi får brug for VVS arbejde.

- Davis Zivadinovic

Professionel vejledning og god service. Kom til tiden, var færdig som aftalt og leverede et rigtig flot stykke arbejde.

- Jane Jacobsen

Super service.

- Vincent Laulagnet

En god oplevelse. Vi har brugt Varmekonsulenten nogle gange og hver gang med stor tilfredshed. Inge

- Inge Ahlbom

Torben ordnede vores fjernvarmesystem på rekord tid efter vi havde haft svært ved at varme huset op. Han var til tiden og kunne komme ud til os med meget kort varsel. Han fandt oven i købet også et par andre fejl, så bestemt både hurtig, grund og god service

- Jonas

Professionel og hjælpsom til fornuftig pris. Ring til Torben hvis du har problemer med din fjernvarme.

- Rasmus Jakobsen

Meget tilfredstillende arbejde med at medtagning af gammel og opsætning af ny fjernvarme enhed : hurtigt og godt udført og til aftalt tid!

- Ole Vejbæk

Hurtig, effektiv og professionel service. Det tog mindre end et minut for Torben for at finde fejlen i anlægget og det blev fikset med det sammen. Varmt anbefalet.

- Giancarlo

Endnu en gang har Torben klaret vores fjernvarmeproblemer. Lynhurtig og korrekt rådgivning.

- Anders Godiksen

Tillidsvækkende og kompetent. - Anna

- Anna Louise Stevnhøj

Fantastisk service. Fik installeret varmeanlæg for 3 år siden - har virket upåklageligt til i aftes kl. 20 hvor vi ikke havde varmt vand. Mail til Torben der kort tid efter ringer og løser problemet over telefonen - det kalder jeg service. Kan "varmt" anbefale Varmekonsulenten Jørgen R./ Kbh. Ø

- Jørgen Rostgaard

Torben er altid tjentvillig, venlig og grundig med sit arbejde.Kan varmt anbefales.

- Bente Lindved-Jensen

Hurtig og effektiv service

- Susanne

God service og hurtig til at komme og løse problemet med vores fyr😃vil klart bruge dem igen

- Mick Thygesen

Super god service og flot udført arbejde ved installation af fjernvarmeunit.

- Martin

Mit fjernvarmeanlæg er blevet udskiftede med et nyt. Flot arbejde :-) Hurtigt, professionelt og meget serviceminde arbejde udført af varmekonsulenten Torben. - Kirsten

- Kirsten Schøn Hald

Udskiftning af ekspansionsbeholder på fjernvarmeanlægget. God varme tilbage i "hytten" og ikke mindst glad for den fine service, som altid. Torben Møller er professionel og altid ligefrem.

- Michael Tempel

Professionel, meget serviceminded og med en hurtig respons.

- Erik

kan klart anbefales Efter 27 år kunne det gamle fjernvarmeanlæg ikke mere. Torben fra varmekonsulenten var ude og sætte nyt op. der blev givet en god service og et meget flot slutprodukt

- Jimmy Hansen

Varmekonsulenten har stået for udskiftning af vores fjernvarmeunit til en ny i marts 2021. Alt foregik præcist og professionelt som aftalt. Arbejdet er nydeligt udført og alt fungerer perfekt.

- Ulrik Gammelgård

Kæmpe anbefaling! Jeg fik udskiftet mit fjernevarmeanlæg for lidt over 2 år siden af et andet VVS firma - det har aldrig rigtig virket.. højere varmeregninger og mindre varme i huset! Jeg har haft flere VVSer på udfordringen. Ingen har kunne har kunne finde fejlen. Men så kom Torben og fandt en fejl, ingen andre VVSer havde spottet. Problemerne blev løst, hurtigt og til en god pris (god til, at anbefale løsninger). Alt i alt: Super service.. svarer altid hurtigt, kommer til aftalte tid, og er lynhurtig til, at fixe.

- Diana Jakobsen

Hurtigt og professionelt arbejde. Kan klart anbefales.

- Tine Nicolaisen

Super serviceminded og hurtig. Nu virker varmen :-)

- Peter

Vi har fået skiftet vores fjernvarmeanlæg til et nyt. Alt er gået efter planen og det ser super pænt ud.Der var ryddet rigtigt flot ryddet op efter dem. Vi fik en super rådgivning inden køb. Kan klart anbefales.

- Michael Poulsen

God og hurtig service eftersyn af vort varmeanlæg.

- Lotte Fischer

Hurtigt, effektiv og kompetent fejlfinding på varmeanlæg, som skulle renses og "genstartes". Tilmed meget behagelig service. Anbefales!

- Anders Musiat

God service, havde akut problem i en weekend og fik hjælp med det samme. Meget rimelig pris. Kan varmt anbefales

- Maj-Lis Alstrup

Super hurtigt svar og en aftale et par dage efter. Vi kan varmt anbefale dette firma!

- Christian Winther l

Rigtig god oplevelse, bedste anbefalinger her fra Frederiksberg

- Jan Krarup Frederiksen

Vores varmeveksler stod for en udskiftning. Torben ( Varmekonsulenten ) udførte arbejdet med installation af en ny varmeveksler. Det var et meget elegant og professionelt stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Varmekonsulenten. Skriver Mogens Johansen

- Mogens Johansen

Super fejlfinding og retning fra Varmekonsulenten Kan varmt anbefales ?

- Carsten Hædersdal

Hurtigt og kompetent ?

- stig christian jensen

Hurtig, venlig, effektiv

- Rasmus Arentsen

Hurtig og kompetent service. Som pirkede til min dårlige samvittighed! Torben hermed anbefalet!

- Søren Rønsov

5*****God oplevelse. Kan varmt anbefales.

- tim rushton

God oplevelse. Kan varmt anbefales.

- tim rushton

Fuld tilfreds med tilsyn af fjernvarmeanlæg

- Jannie i Solrød Strand

Vi er meget glade for det ny fjernvarmeanlæg. Alle aftaler blev selvfølgelig overholdt og vi meget tilfredse med hvor hurtigt og smertefrit udskiftningen af vores gamle anlæg gik.

- Peter Hansen

Manglende varme i vort to-plans hus. (Fjernvarme) Torben Møller detekteret problemet og "varmen strutter atter af sundhed" Torben Møller har stor cirkulær viden på området og går til arbejdet med STOR professionel viden. Tak, atter engang for "varmehjælpen" På genkik, når og hvis den tid kommer. De bedste hilsener Michael Tempel

- Michael Tempel

Altid super service og fremragende arbejde.

- Jette Alsbæk

Kompetent og hurtig hjælp fra Varmekonsulenten til at få et nyt fjernevarmeanlæg. Alle aftaler overholdt :-)

- Lars Friis

Vi kontaktede Varmekonsulenten, fordi der var kommet en læk ved vores vandtilførsel i kælderen. Desuden var vores toilet i kælderen begyndt at løbe. Torben kom og så til problemerne. Vi havde frygtet at lækken kunne blive en større omgang med opgravning. Men da forsikringen ikke ønskede at hjælpe os, kontaktede vi igen Torben, der gav os et tilbud på arbejdet, som vi accepterede. Efter et par dage blev arbejdet klaret med en mindre opgravning og udskiftning af det lækkede rør, samt toilettet også blev ordnet perfekt og uden yderligere omkostninger. Så vi kan varmt anbefale Varmekonsulenten, der ved hvad de har med at gøre.

- Jan Lentz

Vi troede, at vores varmeunit var gået i stykker. Varmekonsulenten kom hurtigt ud til os, og fik konstateret fejlen ( lækagen i rør) og stoppet for yderligere skader.

- Klaus Hestehauge

Jeg fik udskiftet mit fjernvarmeanlæg. Det var på alle måder et flot og professionelt udført arbejde. Alle aftaler blev overholdt og alt det praktiske omkring arbejdet som HOFORs godkendelse blev ordnet, og jeg fik en god udførlig instruktion i betjening af anlægget.

- Henning Strand

Jeg har sendt mail en søndag aften om problemer med min varmvandbeholderen. Jeg fik svar næsten lige med det samme, om hvad jeg kan selv gøre for at løse problemet. Jeg ringede dagen efter, da jeg ikke kunne løse problemet. Torben kom næsten 20 minutter senere og kunne løse problemet meget hurtigt. Torben er meget professional VVS og jeg anbefaler ham.

- Marzieh

Godt og professionelt VVS-arbejde samt god rådgivning. Tilmed ikke dyrt. Meget anbefalelsesværdigt

- Holger Nygaard

Super kompetent og hurtig service fra Varmekonsulenten i forhold til udskiftning af defekt trykbeholder til gulvvarme. Kan varmt anbefales ?

- Christina

Vi har oplevet en super kompetent og hurtig service fra Torben i forhold til fejlfinding på gulvvarme.

- Lene Hoffmann Sørensen

For 5 år siden fik vi opsat helt nyt fjernvarmefyr og solfanger til varmt brugsvand. Varmekonsulenten (Torben) stod for det hele og alt forløb efter bogen. Rigtig god information under vejs. Aftaler blev overholdt og man følte sig helt tryg (og heldig) ved at have fundet den rigtige til jobbet. I sidste uge ville jeg have et servicetjek af systemet, men det var så inderligt udnødvendigt. Det kørte perfekt efter de 5 år. Som 'trøst' fik jeg så banket en radiatortermostat løs, som havde sat sig. Kan på det 'varmeste' anbefales herfra.

- Per Thunedborg

Vi har været super tilfredse med Torben’s arbejde af flere omgange - godt håndværk, fair priser og nem kommunikation.

- Eva Buciek

Fantastisk service 5* - vores fjernvarmeanlæg tabte tryk pga defekt tryk expansionsholder - Varmekonsulenten kom dagen efter henvendelsen og ordnede problemet og lavede samtidig vores årlige eftersyn så det nu fungerer og vi har varme til julen og så også til yderst fornuftig pris - kan kun varmt anbefales og Torben og varmekonsulenten er vores foretrukne leverandør til vores årlige eftersyn og når vi skal udskifte vores anlæg inden længe...

- Mikael Boesen

Torben er meget grundig, troværdig og behagelig. Vi skal have skiftet vores fjernvarmeanlæg og Torben er det naturlige valg, vi stoler 100% på ham efter hans tidligere besøg. Mvh Muski og Rasmus, Vanløse

- Muski Maya Bræstrup

Meget fin og kompetent service. Vi kan bestemt anbefale varmekonsulenten/Torben hvis der er behov for udskiftning af gammelt varmtvandsanlæg til f.eks. varmeveksler.

- Jørgen Rostgaard

Vi har et 10 år gammelt centralvarmeanlæg, som vi har haft problemer med, stort set siden vi fik det opsat. Vi brugte det samme vvs firma som havde opstillet, til at servicere, og reparerer på det løbende. Sidste år fik vi at vide, at vi burde få det udskiftet, da det jo var et gammelt anlæg fra 2003. Det kunne vi ikke forstå da vi købte det som nyt i 2009. Vi har ledt med lys og lygte efter et firma som vi kunne have tillid til, da vores oplevelser med andre større firmaer ikke var gode. Vi faldt på nettet over varmekonsulenten, og læste nogle af de mange positive anmeldelser, og besluttede os til at ringe til Torben. Vi forklarede at vores anlæg var gået ned, og at vi havde en mistanke om at vi skulle have et helt nyt fyr. Torben kom hjem til os et par dage senere, og kunne fortælle os, at vores pumpe og trykekspansionsbeholder var gået. Da vi spurgte om vi skulle skifte hele anlægget, fortalte Torben os, at det slet ikke var nødvendigt, og når den tid kommer, så kunne vi forstå, at den pris Torben tager for et nyt anlæg, ligger 30 tusinde kroner under den pris som vi betalte for vores nuværende fyr. Vi er simpelthen så glade for at vi har fundet Varmekonsulenten, og mødt Torben, at vi naturligvis kun kan anbefale firmaet til alle andre. Vi er i hverfald blevet faste forbruger af Varmekonsulenten, og er i den grad glade for den i øvrigt gode service, som vi oplevede her.

- Kim Limkilde-Welcher

Skulle have ordnet en del p.g.a. oprindelige fejl på opsat anlæg . Fik fint tilbud der blev overholdt, og fratrukket materiale+tid der under arbejdet viste sig ikke at være nødvendigt. Overholder alle aftaler, er grundig og forklarer alt undervejs.

- Claus

Vi fik skiftet en gammelt anlæg. Upåklagelig service. De kom hurtigt og til den lovede tid. Rydede pænt op efter sig selv.

- Søren Hauberg

Hurtig og professionel levering og opsætning af nyt fjernvarmeanlæg. Kan varmt anbefales andre.

- Connie Nexø

(Oktober 2019) Ved indflytning i nyt hus for 3 år siden havde vi Torben forbi til at vurdere anlæget. Det var var 1994, og fungerende men kunne med fordel udskiftes til nyere og mere effektivt. Der kom dog andre projekter før men da vi i den seneste vinter oplevede problemer med det gamle anlæg skulle det skiftes inden næste vinter. Vi kontaktede derfor Torben og fik et fast tilbud der virkede konkurrencedygtigt. Alle aftaler er blevet overholdt, god kommunikation, god fagligehed, det nye anlæg står "snor lige" og virker perfekt. Fuld anbefaling herfra.

- Lasse, Vanløse

Lynhurtig og virker professionel.

- Marianne

God oplevelse. Alle aftaler prompte overholdt.

- Gert Christiansen

Professionelt arbejde. Topkarakter. Kan kun anbefale Torben Møller til andre med et fjernvarmeanlæg, der trænger til eftersyn.

- Leif Olsen

Jeg fik lavet et fjernvarme anlæg eftersyn. Torben var professionel, flink og forklaret mine spørgsmål. Fornuftig pris (den billigste jeg fandt på nettet) Kan godt anbefales

- Lukas

Vi kontaktede Varmekonsulenten, fordi vores varmtvandsbeholder larmede når vi skruede op for det varme vand. Vi havde også set de fine anbefalinger fra kunderne. Så Torben kom og kiggede på vores anlæg. Han anbefalede os at skifte det gamle fjernvarmeanlæg, og sendte os et tilbud, som vi syntes lød meget rimeligt. Der blev aftalt en dato ugen efter. Og vi må sige arbejdet blev klaret flot og da Torben og hans team kiggede på varmtvandsbeholderen, viste det sig, den var forkert tilsluttet. Så efter et rør i varmtvandsbeholderen blev skiftet dagen efter virkede vores anlæg helt perfekt. Samtidig blev det gamle anlæg fjernet. Så vi kan varmt anbefale Varmekonsulenten.

- Jan, Irlandsvej Kbh. S.

Vi er meget tilfredse med Varmekonsulentens arbejde og ikke mindst vores nye anlæg, der larmer mindre, leverer varmt vand... og mere tryk på, og så sparer vi også på både vand-, varme og elregning herfra. Man kan sætte uret efter Torben, og det aftalte er leveret til punkt og prikke, no bullshit. Flinke mennesker, der blev ryddet op bagefter. Fuld tilfredshed hele vejen rundt!

- Rune Wagenitz Sørensen

Vi er begejstrede og tilslutter os koret af tilfredse kunder: hurtig udrykning, fint arbejde, ingen snavs, ekstra service uden beregning......jamen det kan da ikke gøres bedre! Dejligt at kende en dygtig VVS fagmand.

- Thea Hasselbalch

Varmekonsulenten er dygtig til at finde problemet med fjernvarmeanlæg og få det løst hurtigt. Kan give min varmeste anbefaling.

- Eva Marie Bagge Steenberg

Vi havde fået Torben anbefalet, og efter bare to besøg blev vores problem med manglede gulvvarme i to rum løst. Torben rykkede hurtigt ud og bestilte de fornødne materialer som han installerede på 2. besøg. Han er omhyggelig, kompetent og rydder pænt op - altsammen til en fornuftig pris. Vi giver vi hermed vores bedste anbefalinger.

- Signe Bjerre

Torben fra Varmekonsulenten har effektivt løst vores problemer med et dårligt fungerende varmesystem. Vi har i flere år i vores nyistandsatte hus bøvlet med et ikke tilfredsstillende varmesystem og haft forskellige VVS'er til at hjælpe os. Uden resultat. Sidste år hyrede vi Torben, som var den første, der kunne lokalisere og afhjælpe problemet. Torben er meget grundig, effektiv, overholder alle aftaler og god at kommunikere med. ENDELIG har vi fundet en virkelig dygtig VVS fagmand, der også arbejder til fornuftige priser.

- Barbara Kotthaus

Hurtig og effektivt arbejde til fornuftige priser :-)

- Søren Hammer Sørensen

Arbejde udført fornemt til tiden og til prisen ifm installation af nyt fjernvarmeanlæg. Kan anbefales.

- mads

Vi har haft besøg af Torben fra varmekonsulenten to gange. Første gang var i forbindelse med manglende varme på varmeanlægget, som blev løst på stedet. Anden gang var en kold radiator, som vi så på ved 1. besøg. Begge ting blev løst hurtigt og effektiv, og der var 100 % styr på det faglige samt god kommunikation og service.

- Rune Brauner Godiksen

det hele kørte gnidningsløst. da der var noget der dryppede, kom Torben næsten fluks (han havde dog lige et mindre privat ærinde) - men Idris stod klar..

- Arne Hansen

Super godt

- Saima

Vedr. Varmekonsulenten. Jeg kan på det varmeste anbefale at få en aftale med Torben fra varmekonsulenten. Aftaler bliver overholdt samt ankomst ligeså. Ja selve arbejdet bliver udført til ug m/kryds og slange, selv manden fra fjernvarmeforsyningen roste arbejdet. Endnu en gang, flot arbejde oprydning alt affald blev fjernet. Med venlig hilsen Preben fra Greve.

- Preben Christensen

Når vores ur-gamle varmeanlæg gør knuder kommer Torben og ordner det lynhurtigt og superprofessionelt. Kan kun anbefales!

- Jens Wennecke

Varmekonsulenten yde en meget fin service jeg er meget tilfreds.

- Lisbeth Ridderstrøm

Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige positive bemærkninger. Varmekonsulenten yder en meget fin og effektiv service hver gang man har brug for ham.

- Doreen Tychsen

Vi fik lavet et service på vores gamle fjernvarmeanlæg. Der var lynhurtig respons fra Varmekonsulenten og allerede dagen efter kom han. Vi fik hurtigt afklaret diverse problemstillinger og servicen var i top.

- Marianne Budkin

Jeg fik tjekket varmesystemet i mit nye hus - meget professionel, punktlig og grundig. De fejl der blev fundet, blev der hurtigt aftalt en tid til at udbedre. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

- Lone Tonsgaard

Vi havde et gammelt anlæg fra slutninger af 80 rene, som vi fik Udskiftet til et nyt kompakt anlæg. Arbejdet blev udført meget hurtigt og professionelt med et flot resultat. Vi kan absolut anbefale varmekonsulenten. Vi bor i to-familiehus i Valby.

- Hans-Henrik Hansen

Helt igennem god,kompetent og behagelig hjælp fra varmekonsulenten Mvh søs lausten

- Anne-Grethe(søs) Lausten

Hej Torben Tak for det hård arbejde ,du har gjort hos os.vi er meget tilfreds med din kundeservice.Du har været meget koncentreret med arbejdet . Hilsen

- Hussain

Tak for kompetent rådgivning og behagelig dialog omkring drift af fyr og cirkulationspumper. Jeg blev klogere på familiens anlæg i dag. Bedste anbefalinger herfra.

- Thomas

Super service. For første gang i mange år ( nogensinde ) har vi fået god varme i vores system - tidligere vejledninger fra andre har været forkerte..... Vil igen kontakte Varmekonsulenten, hvis der opstår problemer - god og reel service. Stor tak herfra.

- Michael Scheel

En hel igennem behagelig og meget professionel proces. Vi skulle have udskiftet og opgraderet vores gamle anlæg. Fik en yderst kompetent rådgivning (bemærkede mangler som andre overså), de svarede altid hurtigt tilbage og holdt deres aftaler. Selve installation er flot udført og eventuelle udfordringer blev løst uden problemer. Kan varmt anbefale dem.

- Kaare Petersen

God og hurtig service. Virker meget kompetente, så jeg benytter mig gerne af dem igen. Januar 2018.

- Nikolaj Dam Mikkelsen

Da vi havde problemer med at regulere varmen i vores hus fra et 15 år gammelt fjernvarmeanlæg, kontaktede vi "Varmekonsulenten" v/ Toben Møller. Han var meget imødekommende og vejledte os telefonisk om forskellige muligheder. Helt uforbindende tilbød han at komme og se på vores anlæg, hvilket skete allerede et par dage senere. Han kunne straks se, at der udover nogle utætte haner også manglede en såkaldt shuntventil til regulering af varmeudnyttelsen. Vi vurderede dog hurtigt, at et nyt anlæg ville være den bedste løsning for os. Hurtigt og professionelt fik vi opsat det nye anlæg og fik efterfølgende en grundig vejledning af Torben. Vi kan derfor kun varmt anbefale "Varmekonsulenten", der i hele forløbet har ydet et højt serviceniveau med stor troværdighed og indsigt og overholdt alle aftaler til tiden. Margit og Oliver, Snekkersten

- Oliver Vilebæk

Vi har brugt Varmekonsulenten i to omgange til gennemgang af fjernvarmeanlæg samt montering af gulvvarmeshunt. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og prisen.

- Frederik fra Hvidkildevej

Et virkeligt positivt møde, som jeg gerne gentager.

- Leif Hermann A/B Nang Lian

Kom med kort varsel og fandt hurtig ud af hvorfor vores varme pludselig forsvandt gradvis. Super behagelig og professionel.

- Allan Paarup - Vanløse

Varmekonsulenten rykkede ud med nærmest ingen varsel, da vi ikke havde varme på vores øverste etage. Lynhurtigt var diagnosen stillet og problemet udbedret, og bagefter var der overskud til at forklare mig, hvordan jeg skal sikre optimal drift af anlægget efterfølgende. Sikke en god oplevelse - og skønt at have varmen tilbage! Jeg betaler med glæde den meget rimelige regning.

- Rikke Sønderriis

Vores gamle udslidte varmeveksler blev udskiftet med kort varsel. Godt arbejde og en billigere pris end andre tilbud. Der var ryddet fint og pænt op. Efter en uge kom Torben forbi og gav fin instruktion og fintunede anlægget. Hvis man anmelder VVS'ere må det bliver 6 ud af 6 rørtænger, for både kvalitet og service. Gennemført god oplevelse.

- Henrik Munksgaard

Ringede tirsdag eftermiddag, om at jeg havde problemer med at fylde vand på ejendommens anlæg. Aftalte af vi mødtes onsdag morgen kl. 08.00, så de kunne se på det. Trykekspansionsbeholderen var gået. Onsdag eftermiddag var den udskiftet, og der var varme i huset igen. Super oplevelse, Varmekonsulenten kan varmt anbefales.

- Birgitte Froberg

Det firma i Hillerød, som plejede at give mit 20 år gamle men velfungerende fjernvarmeanlæg et eftersyn en gang imellem, kunne pludselig ikke kontaktes. Og der var gået hele fem år siden sidste eftersyn. Varmekonsulenten bor jo i Brønshøj. Det gør jeg også, så jeg ringede til Varmekonsulenten og forklarede situationen. Det viste sig, at Varmekonsulenten tilfældigt var på besøg hos en anden kunde lige i nærheden, og kunne komme i løbet af en times tid. Sådan gik det til, at anlægget blev efterset samme formiddag. Alt i orden, ingen fejl fundet. Der blev fyldt lidt vand på anlægget, og jeg fik nogle nyttige tips og tricks. For eksempel hvordan man kan tjekke ekspansionsbeholderen, og hvordan en vrangvillig radiatortermostat kan bringes til at fungere igen. (Mine er så gamle, at en pinolskrue skal løsnes med en 2 mm unbrakonøgle inden håndtaget kan afmonteres.) En helt igennem positiv oplevelse. Varmekonsulenten kan varmt anbefales.

- Bjarne i Brønshøj-Husum

God, venlig og professionel service omkring udskiftning af fjernvarmeanlæg. Oplevelse af, at hvad der for os var en stor sag, kunne klares på en dag med god koordinering af indsatsen. Kam varmt anbefales

- Søren Buus Jensen

Igen god service og hurtig hjælp, så jeg fik varmen og ikke mindst til en fornuftig pris. kan klart anbefales.

- Pia Bakke

Hurtig udrykning og god service. varmekonsulenten kom til undsætning meget hurtigt og så på en lørdag, da vi stod uden varmt vand. Torben var serviceminded og god til at forklare. Kan varmt anbefales. Pia, Valby.

- Pia Bakke

Vi har haft et meget fint samarbejde med Varmekonsulenten(Torben Møller) Fra første telefoniske henvendelse,rykker han straks ud - giver en reel vurdering og sender hurtigt et skriftlig tilbud med en fair pris. Arbejdet bliver udført til de aftalte tider,hurtigt og professionelt. Vi får svar på spørgsmål og sågar løst et problem via telefonen - udenfor arbejdstid. Vi kan give Varmekonsulenten , de bedste anbefalinger.

- Maja frisk

Vi var super glade for Torbens VVS arbejde med gulvvarmen i vores lejlighed. Han overholdt alle aftaler, var rigtig venlig og tog en fair pris. Efter mere uheldige oplevelser med andre VVS firmaer, var det en fornøjelse med god service. Vi vil derfor varmt anbefale, at bruge varmekonsulenten.

- Eva

De kom til tiden( og det er en sjælden dyd blandt håndværkere ) og udførte arbejdet helt perfekt. Behagelige håndværkere. Kan virkelig anbefales.

- Auglend

I de år vi har haft kontakt til Varmekonsulenten, har vi altid fået en venlig, effektiv og professionel behandling. Vi kan stærkt anbefale Varmekonsulenten.

- Inger Merete Rasmussen

Fik udskiftet af gammelt fjernvarmeanlæg Varmekonsulenten var hurtig og professionelt fik sat et nyt anlæg op. Meget glade for deres arbejde, fik spare en masse penge . Store anbefale til Varmekonsulenten

- Qianyun Wen

Vores 25 år gamle anlæg og varmtvandsbeholder blev professionelt på én arbejdsdag udskiftet med nyt klimastyret anlæg under vanskelige forhold i lav kælder med godt humør og seriøs gennemgang og vejledning til rimelig pris.

- Jan Peter Jørgensen

Vores gamle fjernvarmeanlæg kunne ikke mere. Vi kontaktede Varmekonsulenten som hurtig og professionelt fik sat et nyt anlæg op.Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og vil gerne anbefale Varmekonsulenten.

- Klaus Madsen

Hurtig og professionel service. Er fuld tilfreds- kan anbefales.

- Britta Forslund

Det har som de øvrige gange, vi har fået udført arbejde af Varmekonsulenten i vores ejendom, været en behagelig, effektiv og reel oplevelse. Hurtige tilbagemeldinger og god information omkring problemerne og deres løsninger.

- gunvor stribæk

Udskiftning af gammelt fjernvarmeanlæg. Alle aftaler overholdt. Det nye sat op på en dag - varme i alle radiatorer, alt virker. Aftale om opfølgning, justering, eventuelle problemer og spørgsmål giver tryghed. Fuld tilfred - kan anbefales.

- Jan Petersen

Tak for samarbejdet i 2016. Hurtig og altid professionel håndtering af opgaverne. Kirken samt vore 2 tjenesteboliger kan kun være tilfredse med samarbejdet og vi ser frem til et gensyn 2017.... og fremover. AALHOLM KIRKE Kirkeværgen

- Michael Tempel

Hos Varmekonsulenten bliver arbejdet udført professionelt og effektivt. Tidsplaner og aftaler generelt bliver overholdt. Derudover gives der også en god forklaring på de løsningsmuligheder, der er på "problemet" Kan klart anbefales

- Hanne Ørgaard

Tak til Varmekonsulenten, Torben og hans svend, for hurtig og veludført installation af radiator til en rimelig pris. Vi benytter gerne Varmekonsulenten en anden gang.

- Karl Pedersen

Megen ros til varmekonsulentet, Torben, som har udskiftet et gammelt og nedslidt fjernvarmeanlæg i den store, gamle villa. Hurtig, grundig og venlig service til rimelig pris. Kan kun anbefale Torben og hans firma.. Gretelise Holm

- Gretelise Holm

Det er anden gang hvor vi har bestilt arbejde hos varmekonsulenten og vi var bare så tilfredse både med servicen og det udførte arbejde. Vores tidligere erfaringer viser, at aftaler og tid ikke er noget der går højt i håndværkerbranchen men her må vi sige, at Torben (Varmekonsulenten) afholdte det så præcis at vi kunne stille ur derefter. De få gange vi havde spørgsmål til ”det nye teknik”, da svarede Torben både på vores sms’er, opkald og mail prompte – også udenfor arbejdstiden. Vi kan varmt anbefale Varmekonsulenten herfra og især hvis I vægter service, kvalitet og pålidelighed højt.

- Benjamin

I forbindelse med udskiftning af fjernevarmeanlæg bistod Varmekonsulenten meget overbevisende med alt fra håndtering af forsikring, til valg og installation af anlæg samt opsætning heraf. De bedste anbefalinger herfra

- Peter Andersen

Kompetent arbejde og endda med meget kort varsel. Kan anbefales.

- Per Lunde Jørgensen

Meget godt arbejde og meget hjælpsom. Vi fik en ny fjernvarmeanlæg og varm vand beholder og det hele var gjort på en dag! Svaret altid hurtigt på spørgsmål.

- Caroline Warner

Meget fin og profesionelt arbejde. Fik skiftet en varmepumpe på vores anlæg samt en ekspantionsbeholder så vi atter fik varme på anlægget og til en meget fair pris. Jeg kan anbefale Varmekonsulenten

- Klaus Madsen

Udskiftning af fjernvarmeanlæg, alle aftaler overholdt, godt udført arbejde, god service. Jeg kan anbefale Varmekonsulenten.

- Mona Thorning

Meget kompetent og professionelt arbejde! Vi fik skiftet hele centralvarmeanlægget i vores hus fra 1933. Kommunikationen foregik smertefrit og der var hurtig respons. Og da arbejdet ikke kunne blive helt færdig på en dag, afsluttede de det over weekenden - flot service. Alt i alt kan vi kun anbefale Varmekonsulenten.dk

- Nicolas Sommer

Vi fik en fin rådgivning og et reelt tilbud. Alle aftaler blev holdt, og der var også plads til at improvisere. Vi kalder igen, når der bliver behov.

- Anders Schmidt

Varmekonsulenten hjalp os med at udskifte vores gamle fjernvarmeanlæg til et nyt. Det var super rådgivning fra start til slut. Endvidere er det pænt udført arbejde. Jeg vil gerne give varme anbefalinger til virksomheden, Mikkel

- Mikkel

Varmekonsulenten | Broksøvej 3 | 2700 Brønshøj | Tlf: 53 77 70 15 | Mail: info@varmekonsulenten.dk | cvr nr. 30364570 |  Copyright © 2019
website af cross-media.nu